4.12.2008

Murskahumppaan Poikamiehen tahtiin PRO 2065

 
 
 
Murskahumppaa nyt ! 
Itäsuomesta kaahaava, humppaa ja punkkia suvereenisti yhdistelevä MURSKAHUMPPA
julkaisi 7.maksa ensilevynsä.
Tulos oli puolivuotissuunnitelman ensipuoliskolla kohtuullinen.
Albumia kaipaillaan ensimmäisen vuoden jälkipuolella.

Murskahumppa: Vihreä kulta -sinkku jo täällä
Murskahumppa on Equal Dreams

MURSKAHUMPPA – poikamies

Itäisestä Suomesta kaahaava Murskahumppa-orkesteri julkaisi esikoislevynsä kesäkuussa 2008. Murskahumpan sanoituksissa liikutaan aina reissumiesromantiikasta päivän polttaviin asioihin. Nämä liitettyinä tarttuviin melodioihin kera aggressiivisen soitannan, saadaan aikaan uutta suomirokkia, joka ei jätä kuulijaansa kylmäksi. Iskelmällistenkin sävyjen punkkia sisältävän ep:n julkaisi Propaganda Records.

 Murskis -biisien teosta sävellysten ja sanoitusten osalta päävastuussa ovat herrat Ovaali Vikavirtasuoja ja Jaska Koo. Murskahumppa-yhtyeessä soittavat: Ovaali Vikavirtasuoja (kitara, laulu), Jaska Koo (laulu), Manne Attila (kitara), Matti Seija(basso, laulu) , Reijo Peruskallio (rummut, taustalaulu) sekä Matti, Teppo ja nyt myös Seppo Jortikka (laulu).

 

 Levyn julkaisun myötä bändi kirmaisi jo luonnollisesti myös keikoille heti kesän kynnyksellä ja Poikamies on jo myös ladattavana sinkkuna netissä syksyn lämmikkeeksi.

Murskahumppa haluaa  ilmaista tukensa ja myötätuntonsa Kemijärveläisille levyltä löytyvällä "Stora kusetus"-kappaleella.

Kesäkuussa 2008 esikoislevynsä julkaisseelta Murskahumpalta tarttui marraskuussa nauhalle aimo kasa lisäralleja. Vihreä kulta antaa lisämakunsa keitokseen ja on nyt jo saatavissa.

Puolivuotisen uran ensimmäinen keikka Helsingissä 10.10.2008 Texas Barissa on jo myös takana. Uusiin koitoksiin käydään pää kylmänä ja albumiakin saatetaan odottaa yksivuotisjuhliin keväälle 2009 !

MURSKAHUMPPA – vihreä kulta
Murskahumppa on Equal Dreams

 

http://www.myspace.com/murskahumppaorkesteri

murskahumppa@gmail.com

 

 www.propaganda.fi  info@pro-records.net

 

Jakelu:
Tel. : +358 - (0)3 - 260 32 01 / 02
 Fax : +358 - (0)3 - 260 32 00


 


Ei kommentteja: