3.12.2008

Vihreä kulta jo Murskahumpalta


Koekuuntele Murskahumpan Vihreä kulta näistä linkeistä:
 MURSKAHUMPPA: vihreä kulta

Murskahumppa on Equal Dreams

Kesäkuussa 2008 esikoislevynsä julkaisseelta Murskahumpalta tarttui marraskuussa nauhalle aimo kasa lisäralleja. Vihreä kulta antaa lisämakunsa keitokseen ja on nyt jo saatavissa.Puolivuotisen uran ensimmäinen keikka Helsingissä 10.10.2008 Texas Barissa on jo myös takana. Uusiin koitoksiin käydään pää kylmänä ja albumiakin saatetaan odottaa yksivuotisjuhliin keväälle 2009 !
Murskahumpan sanoituksissa liikutaan aina reissumiesromantiikasta päivän polttaviin asioihin. Nämä liitettyinä tarttuviin melodioihin kera aggressiivisen soitannan, saadaan aikaan uutta suomirokkia, joka ei jätä kuulijaansa kylmäksi. Iskelmällistenkin sävyjen punkkia sisältävän esikois-EP:n julkaisi Propaganda Records.

Murskahumppa-legendan mukaan kaikki soittajat ovat ammoin kuolleita "humpan helmiä", jotka levy-yhtiön kylmäsilmäinen edustaja kaivoi haudoista formaattibändiä varten. Murskis -biisien teosta sävellysten ja sanoitusten osalta päävastuussa ovat herrat Ovaali Vikavirtasuoja ja Jaska Koo. Murskahumppa-yhtyeessä soittavat: Ovaali Vikavirtasuoja (kitara, laulu), Jaska Koo (laulu), Manne Attila (kitara), Matti Seija(basso, laulu) , Reijo Peruskallio (rummut, taustalaulu) sekä Matti, Teppo ja nyt myös Seppo Jortikka (laulu).

Levyn julkaisun myötä bändi kirmaisi jo luonnollisesti myös keikoille heti kesän kynnyksellä ja Poikamies on ollut ladattavana sinkkuna netissä jo syksyn jälkeen lämmikkeeksi.

Murskahumppa: 7. maksa ladattavissa mm. näissä: TheGround.com, MTV3, NetAnttila, Equaldreams, FunMan, PHNeT Musiikki, PopCity, Lumo Musiikkikauppa, NRJ Kauppa, Citymarket, DNA, HESETV.fi, musakauppa.aina.fi, iTunes, Napster, eMusic, Rhapsody, AMAZON MP3, GroupieTunes, Lala... tulossa vielä mm. musiikkilataamo.hs.fi...

http://www.myspace.com/murskahumppaorkesteri
murskahumppa@gmail.com

www.propaganda.fi info@pro-records.net

Ei kommentteja: